Evenementen

 • Het festival wordt verzet naar het najaar in verband met het coronavirus. Er zal zo snel mogelijk een nieuwe datum komen. Voor actuele informatie: https://www.wedoenhetsamen.nu/we-doen-het-samen-festival-verzet-naar-later-dit-jaar/

  We hebben zin in We doen het samen! festival in Amersfoort. Een vrolijke, leerzame dag met veel leuke ontmoetingen, workshops en inspiratie. Het programma staat online. Wij twijfelen er niet over; er zit echt een workshop (of twee!) tussen voor elk bewonersinitiatief. Van community building tot crowdfunding, duurzame ontwikkelingsdoelen, ouderenzorg en vrijwilligersbeleid.

  De nieuwe datum voor het WDHS-festival is 5 september 2020. We volgen de richtlijnen van de overheid wat betreft het coronavirus.

  LSA-workshops

  Een paar van onze teamleden geven ook een workshop, dus misschien tot bij de workshops over eenzaamheid & betrokken buurten / duurzame ontwikkelingsdoelen (SDGs) / kracht van jongeren / ABCD & community builden / van bewonersinitiatief tot wijkBV  / collectieve oplossingen voor de energietransitie 

  Kaartjes halen en het programma bekijken doe je op www.wedoenhetsamen.nu

  Zo was het in 2019

  Mensen die er al eens geweest zijn, weten hoeveel energie je krijgt van We doen het samen! festival. Gelukkig hebben we de foto’s nog. We deden onder andere ’n recordpoging assetmappen. Zo zag je in een oogopslag wat de festivalbezoekers allemaal in huis hebben.

 • Meer van onze leden

  Samen Sterk in Holy

  Samen Sterk in Holy

  Samen Sterk in Holy is een met, voor en door bewonersinitiatief in de wijk Holy in Vlaardingen. Samen met bewoners ...

  Lees meer >
  Bewonersorganisatie Gilden

  Bewonersorganisatie Gilden

  Bewonersorganisatie Gilden verbindt de bewoners uit de Gildenwijk in Spijkenisse door activiteiten te organiseren ...

  Lees meer >
  Door Achterveld Voor Achterveld / DAVA

  Door Achterveld Voor Achterveld / DAVA

  DAVA is de afkorting van Door Achterveld Voor Achterveld. Deze vereniging van vrijwilligers heeft als doel ervoor ...

  Lees meer >