Evenementen

 • Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Heb je ook een vraag over vrijwilligers(zaken), maar kon je niet komen naar deze bijeenkomst, stuur dan je vraag naar marieke@lsabewoners.nl

  Wil je eindelijk eens antwoord op de vraag hoe je meer vrijwilligers kunt werven én hoe je ze kunt behouden? En hoe beloon je ze naar waarde? En soms lijkt alle fut verdwenen: hoe boor je passie en energie aan? En hoe zit dat eigenlijk met die vrijwilligersvergoedingen? Kom naar ons spreekuur Vrijwilligers(zaken)! Onze enthousiaste expert Lennart Pilon put uit jarenlange ervaring in het werken met vrijwilligers. Hij vertelt je alles over het samenwerken met vrijwilligers in jouw initiatief.

  Wat gaan we doen?

  Lennart Pilon is een expert op het gebied van vrijwilligers en werkte zelf als vrijwilliger in een daklozenopvang. Hij geeft regelmatig het supervrijwilligers seminar en bedacht een online inroostertool speciaal voor vrijwilligersorganisaties.

  Het spreekuur van Lennart Pilon is er speciaal voor jullie vragen over vrijwilligersinzet en beleid. Lennart zal kort wat vertellen over het samenwerken met vrijwilligers en zijn eigen ervaring. Wat is de motivatie van vrijwilligers en wat zijn belangrijke factoren om prettig met elkaar samen te werken? Daarna is er ruimte voor jullie vragen. Er is ruimte voor 5 bewonersinitiatieven dus je kan ook leren van andere deelnemers. Een ding garanderen we je: Lennart geeft je niet alleen veel bruikbare tips, je komt ook met een grote glimlach thuis!

  Praktisch

  Voor wie? Bewonersinitiatieven die vragen hebben over vrijwilligers(zaken) dat kan zijn inzet, beleid, motivatie, werven, beloning, samenwerken, succes vieren, ruimte bieden of een thema dat jij inbrengt.

  Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Bekijk de agenda om te zien welke bijeenkomsten we nog meer organiseren

   

 • Meer van onze leden

  Wijkvereniging De Leest, Veghel

  Wijkvereniging De Leest, Veghel

  Wijkvereniging de Leest is een vereniging van en voor bewoners in Veghel. Ze runnen wijkcentrum De Leest waar je ...

  Lees meer >
  Buurtbedrijf NuDe Toekomst

  Buurtbedrijf NuDe Toekomst

  Het Wageningse buurtbedrijf NuDe Toekomst is echt van, voor en door bewoners. Het eerste idee ontstond toen er in de ...

  Lees meer >
  Wijkraad Parkwijk-Zuiderpolder-Penningsveer

  Wijkraad Parkwijk-Zuiderpolder-Penningsveer

  "Wij bemoeien ons met bijna alles," aldus vicevoorzitter van de wijkraad Wim Kleist. Actief in de Haarlemse buurt ...

  Lees meer >