Evenementen

 • Wil je eindelijk eens antwoord op de vraag hoe je meer vrijwilligers kunt werven én hoe je ze kunt behouden? En hoe beloon je ze naar waarde? En soms lijkt alle fut verdwenen: hoe boor je passie en energie aan? En hoe zit dat eigenlijk met die vrijwilligersvergoedingen? Kom naar ons spreekuur Vrijwilligers(zaken)! Onze enthousiaste expert Lennart Pilon put uit jarenlange ervaring in het werken met vrijwilligers. Hij vertelt je alles over het samenwerken met vrijwilligers in jouw initiatief.

  Wat gaan we doen?

  Lennart Pilon is een expert op het gebied van vrijwilligers en werkte zelf als vrijwilliger in een daklozenopvang. Hij geeft regelmatig het supervrijwilligers seminar en bedacht een online inroostertool speciaal voor vrijwilligersorganisaties.

  Het spreekuur van Lennart Pilon is er speciaal voor jullie vragen over vrijwilligersinzet en beleid. Lennart zal kort wat vertellen over het samenwerken met vrijwilligers en zijn eigen ervaring. Wat is de motivatie van vrijwilligers en wat zijn belangrijke factoren om prettig met elkaar samen te werken? Daarna is er ruimte voor jullie vragen. Er is ruimte voor 5 bewonersinitiatieven dus je kan ook leren van andere deelnemers. Een ding garanderen we je: Lennart geeft je niet alleen veel bruikbare tips, je komt ook met een grote glimlach thuis!

  Praktisch

  Voor wie? Bewonersinitiatieven die vragen hebben over vrijwilligers(zaken) dat kan zijn inzet, beleid, motivatie, werven, beloning, samenwerken, succes vieren, ruimte bieden of een thema dat jij inbrengt.

  Locatie Bij ons op kantoor in Utrecht

  Datum en tijdstip 9 december van 16:00 tot 18:00 uur 

  Aanmelden Er is plek voor maximaal 5 bewonersinitiatieven. Aanmelden is dus noodzakelijk!

  Kosten Deelname is gratis. Wij zorgen voor soep en een broodje.

  Heb je ook een vraag aan onze vrijwilligersexpert, maar kan je niet op deze datum komen, laat het ons weten via marieke@lsabewoners.nl

  Aanmelden

  Aanmelden spreekuur Vrijwilligers(werk)

   In onze nieuwsbrieven kondigen we ook altijd nieuwe evenementen zoals deze aan.

   

 • Meer van onze leden

  Stichting Samenwonen-Samenleven (SW-SL)

  Stichting Samenwonen-Samenleven (SW-SL)

  Samenwonen-Samenleven(SW-SL) is een sociale onderneming. Tegendraads, eigenzinnig en ook experimenterend. ...

  Lees meer >
  Stichting Wijkraad Mill Centrum

  Stichting Wijkraad Mill Centrum

  • Zuid
  • Mill en St. Hubert

  De Wijkraad Mill Centrum is er voor en door de inwoners van Mill centrum. De ...

  Lees meer >
  Bij de Halte

  Bij de Halte

  Bij de Halte” is een broedplek waar buurt, bedrijfsleven en zorg samenkomen in het “hart” van de Zandweerd, ...

  Lees meer >