Evenementen

 • Het was een vreemd jaar. Onze ontmoetingsplekken moesten op slot, inkomsten vielen weg en leuke projecten in de buurt gingen niet door. We werden ziek, moesten in quarantaine en werden aan ons beeldscherm vastgeplakt. Maar ook: we zetten onze schouders eronder om uit te reiken naar kwetsbare buurtbewoners en kwamen massaal en praktisch in actie! En we bleven onze ervaringen delen, maar deden dat met onze grote nieuwe vriend Zoom. Een bewogen jaar dat we graag hoopvol én gezellig met jullie willen afsluiten! We nodigen je uit voor onze eindejaarsbijeenkomst, uiteraard online! Wat gaan we doen?

  Inspirerende aftrap

  We trappen af met Ferenc van Damme, participatie en communicatiestrateeg bij Provincie Overijssel. Goed onderbouwd en met veel enthousiasme maakt hij ons deelgenoot van zijn inzichten in wat nodig is om echt iedereen mee te laten doen. De coronaciris maakt pijnlijk duidelijk dat veel mensen aan de zijlijn staan. Hoe zorgen we ervoor dat onze steden en dorpen écht inclusief zijn en alle inwoners hun stem laten horen, meebeslissen en eigenaarschap voelen? Ferenc neemt ons aan de hand van een aantal spelregels in sneltreinvaart mee het nieuwe jaar in.

   

  Gezellige pubquiz

  Ons eigen lid Petra van Denktank Elden organiseert een heuse LSA pubquiz. Wat weet jij van onze vereniging, onze leden en de dingen waar we ons hard voor maken? Test je kennis en win bovendien een mooie prijs!

  Met elkaar borrelen

  Ook nemen we de tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Dat doen we in kleine groepjes. Hoe verging het jou en je initiatief het afgelopen jaar, wat kunnen we nog opsteken van de ervaringen van andere leden? En laten we het ook hebben over onze mooie vereniging, waar zijn we trots op en wat zien we in 2021 voor ons?

  Lid of Vriend van LSA worden

  Wil je ook lid worden van LSA (met je bewonersinitiatief) of je voegen bij de Vrienden van LSA bewoners omdat je ons werk steunt? Welkom!

 • Meer van onze leden

  Huiskamer van Wezep

  Huiskamer van Wezep

  De Huiskamer is een inloophuis. Opgericht door de burger voor de burger. Er ...

  Lees meer >
  Bewoners033

  Bewoners033

  Bewoners033 is een onafhankelijke netwerk organisatie gerund door vrijwilligers. Bewoners033 ondersteunt alle ...

  Lees meer >
  Indekerngezond

  Indekerngezond

  Indekerngezond heeft als ambitie om van de wijken Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern een zesde Blue Zone gebied te ...

  Lees meer >