Evenementen

 • Community building is al zo oud als de wereld. ABCD Community Building kennen we vanaf 1993 toen de universiteit van Chicago er over publiceerde. Over de meest actuele vormen van op zijn ABCD’s  werken in buurten en dorpen wordt vooral gepubliceerd door Cormac Russell. Hij is president  van ABCD Europe,  internationaal trainer, veelgevraagd spreker op alle continenten en zonder twijfel de man die wereldwijd leidend is in de ontwikkeling van ABCD.

  Zijn verhalen zijn boeiend, zijn inleidingen spraakmakend, zijn analyses scherp, zijn woorden uitnodigend en zijn publicaties een verademing. In juni publiceert Cormac zijn nieuwste boek ‘Rekindling Democracy’. Een uur lang online en in het Engels. Natuurlijk over het nieuwe boek,  maar ook over gemeenschappen, community building en alle mooie vragen die je je daarbij kunt stellen. Alvast een voorproefje van Engelse reacties op Rekindling Democracy?

  Lees het verslag van de bijeenkomst.

  Ik ontvang graag de LSA-nieuwsbrief

  Normaal schrijven we één nieuwsbrief per maand, maar met oog op de coronacrisis brengen we de komende weken vaker nieuws, artikelen met tips en voorbeelden en uitnodigingen voor online bijeenkomsten.

 • Meer van onze leden

  Samen Sterk in Holy

  Samen Sterk in Holy

  Samen Sterk in Holy is een met, voor en door bewonersinitiatief in de wijk Holy in Vlaardingen. Samen met bewoners ...

  Lees meer >
  Bewonersorganisatie Gilden

  Bewonersorganisatie Gilden

  Bewonersorganisatie Gilden verbindt de bewoners uit de Gildenwijk in Spijkenisse door activiteiten te organiseren ...

  Lees meer >
  Door Achterveld Voor Achterveld / DAVA

  Door Achterveld Voor Achterveld / DAVA

  DAVA is de afkorting van Door Achterveld Voor Achterveld. Deze vereniging van vrijwilligers heeft als doel ervoor ...

  Lees meer >