Concept BewonersAgenda af!

 • Wat hebben actieve bewoners nodig om hun initiatieven en projecten te laten slagen en effectiever uit te voeren? Dat vroegen wij hen. Met deze input hebben wij een conceptversie van de BewonersAgenda opgesteld. Deze is nu in concept af.

  bewonersagendastad platform 13 juni 3Deze concept BewonersAgenda is een oproep aan de samenleving om samen de doe-democratie te laten slagen. Wij willen iedereen de kans geven zijn stem te laten horen. Wat heb jij nodig om succesvol een buurthuis te runnen, diners te organiseren voor wijkbewoners of een ruilbibliotheek te starten? Vertel het ons via LSA@LSAbewoners.nl en kom naar de Landelijke Bewonersdag op 28 november om de laatste versie te maken en de agenda te presenteren!

  Wij zijn blij met harde werk van het redactieteam! Het redactieteam bestaat uit: Aart Meiling (Apeldoorn), Clemens Audenaerd (Tilburg), Toine Fennis (Hoogezand) en wordt begeleid door Judith Lekkerkerker (hoofdredacteur RUIMTEVOLK) en ondersteund door Milou Althof van het LSA.

 • Meer van onze leden

  Wijkvereniging De Leest, Veghel

  Wijkvereniging De Leest, Veghel

  Wijkvereniging de Leest is een vereniging van en voor bewoners in Veghel. Ze runnen wijkcentrum De Leest waar je ...

  Lees meer >
  Buurtbedrijf NuDe Toekomst

  Buurtbedrijf NuDe Toekomst

  Het Wageningse buurtbedrijf NuDe Toekomst is echt van, voor en door bewoners. Het eerste idee ontstond toen er in de ...

  Lees meer >
  Wijkraad Parkwijk-Zuiderpolder-Penningsveer

  Wijkraad Parkwijk-Zuiderpolder-Penningsveer

  "Wij bemoeien ons met bijna alles," aldus vicevoorzitter van de wijkraad Wim Kleist. Actief in de Haarlemse buurt ...

  Lees meer >