Bouw mee aan de participatieverordening
Dn2ZxtWW0AAz6dO

Bouw mee aan de participatieverordening

En als we het nou zelf eens gaan doen? Als actieve bewoners, ondersteund door staatsrechtsgeleerden, bestuurskundigen en doorgewinterde ervaringsdeskundigen. Het maken van een voorbeeld participatie verordening. Doe jij ook mee? De nieuwe wet versterking participatie op decentraal niveau staat op het punt om behandeld te worden in de Tweede Kamer.

 

JV-bijeenkomst-expeditie

Meld je aan!

We organiseren vier bijeenkomsten door het hele land. Tijdens deze bijeenkomsten kan jij jouw waardevolle input kan geven over hoe zo’n verordening eruit zou moeten komen te zien en wat voroal de do’s en don’ts zijn.

De bijeenkomsten

bijdehalte-opening-web-37

Kom naar Deventer
 10 juli | 15:30 – 18:30
Zwolseweg 190, 7412 AT Deventer

Op maandagmiddag 10 juli gaan we onder leiding van Joop Hofman jullie kennis en ervaringen ophalen zodat de input gebruikt kan worden voor het opstellen van de uiteindelijke participatie verordening. Heb je als ‘bewoner’ ervaring op het gebied van participatieprocessen, inspraakprocedures en wil je  met ons mee willen denken en helpen om zo’n verordening op te stellen?

Kom ook naar Deventer en geef je op

 

IMG_20230615_141059017

Kom naar Utrecht
 4 juli | 19:30 – 21:30
Korte Elisabethstraat 15-17, Utrecht

Op dinsdagavond 4 juli gaan we onder leiding van Frans Soeterbroek jullie kennis en ervaringen ophalen zodat de input gebruikt kan worden voor het opstellen van de uiteindelijke participatie verordening. Heb je als ‘bewoner’ ervaring op het gebied van participatieprocessen, inspraakprocedures en wil je  met ons mee willen denken en helpen om zo’n verordening op te stellen?

Kom ook Utrecht en geef je op

download

Kom naar America in Horst aan de Maas”

13 juli | 19:30 – 21:30

t LaefHoes, Pastoor Jeukenstraat 6, Horst-America

Op donderdagavond 13 juli gaan we onder leiding van Ben van Essen jullie kennis en ervaringen ophalen zodat de input gebruikt kan worden voor het opstellen van de uiteindelijke participatie verordening. Heb je als ‘bewoner’ ervaring op het gebied van participatieprocessen, inspraakprocedures en wil je  met ons mee willen denken en helpen om zo’n verordening op te stellen?

Kom ook naar America en geef je op

download (1)

Kom naar Leiden Noord
 3 juli | 19.30- 21.30
Theehuis Leiden Noord, Joop Vervoornpad 1, Leiden

Op maandagavond 3 juli gaan we onder leiding van Vincent kokke jullie kennis en ervaringen ophalen zodat de input gebruikt kan worden voor het opstellen van de uiteindelijke participatie verordening. Heb je als ‘bewoner’ ervaring op het gebied van participatieprocessen, inspraakprocedures en wil je  met ons mee willen denken en helpen om zo’n verordening op te stellen?

Kom ook naar Leiden en geef je op