• Bijeenkomst

We Doen Het Samen Festival

  • zaterdag 13 april 2024
  • Amersfoort

Actieve bewoners en beleidsmakers komen samen op het We Doen Het Samen Festival 2024. Hét festival waar we de belangrijke bijdrage van bewonersinitiatieven vieren en kennis en inspiratie delen. En er is meer. Dit jaar is ook de lancering van het actieprogramma van de We doen het samen coalitie. Doe je ook mee? Heb je zin in een dag vol inspiratie, ontmoetingen en workshops? Het festival is op zaterdag 13 april 2024 in Amersfoort.

Workshops en meer

Een inspirerende keynote van Jitske Kramer, een sessie om je buurt op de been te krijgen, een kennissessie over crowdfunding, muziek van Diggy Dex of een oefenrechtbank meemaken? Er is nog veel meer! Check het programma voor de workshops tijdens het festival. Of bezoek het buurtplein met veel verschillende organisaties die jouw initiatief verder kunnen helpen.

Actieprogramma We Doen het Samen

‘We Doen het Samen’ is meer dan alleen een festival. We hebben als coalitie ook een gezamenlijke missie. Namelijk, een samenleving waarin het vanzelfsprekend is dat lokale gemeenschappen, overheden en marktpartijen, vanuit hun eigen kracht, maatschappelijke opgaves met elkaar oplossen. Op deze dag lanceren we daarom ons actieprogramma We doen het samen. Jij kan je ook aansluiten en meedoen!

Kom je ook? Reis samen!

Kom je ook? Nodig mede-initiatiefnemers in je buurt uit om mee te gaan. Of nodig je contact bij de gemeente uit om mee te gaan. Wel zo gezellig om samen te reizen. En na te praten over alle kennis en inspiratie die je mee naar huis neemt. Tip: huur samen een bus of kom samen met de trein naar Amersfoort.

Meer weten en een kaartje kopen?

Een kaartje voor initiatieven kost 12,50 per persoon. Mocht je moeite hebben om dit bedrag te betalen, laat het ons weten.

Ga naar de website van het Festival voor een kaartje.