• Bijeenkomst

Proost mee op onze gemeenschap tijdens LSA kerstborrel

  • 16 december | 15:00 - 18:00
  • Utrecht
231101 kerstborrel

Kom je samen met ons het jaar afsluiten? We kijken graag samen terug op wat we het afgelopen jaar hebben bereikt. We zijn gestart met training voor community builders, in het hele land zijn bewonersgroepen samen met procesbegeleiders actief om stappen te zetten in de energietransitie, het uitdaagrecht komt beschikbaar in heel Nederland en we lanceerden de campagne voor gemeenschapskracht ‘Wij Zijn Hier’ om maar een paar dingen op te noemen. Kom je met ons proosten? Je bent op zaterdag 16 december vanaf 15:00 van harte welkom in de Grote Catacomben in Utrecht.

Appeltjes van Oranje

Twee van de drie winnaars van de appeltjes van Oranje zijn LSA leden. Daar zijn we natuurlijk trots op.  Lisa de Blok van de JoJo’s en Esra Altmis van Stichting Ik Wil vertellen over hun initiatieven en het winnen van deze bijzondere prijs.

Deel jouw verhaal van gemeenschapskracht

Samen met meer dan 80 organisaties hebben we in het najaar de campagne ‘Wij Zijn Hier‘ gelanceerd. In deze landelijke campagne staat gemeenschapskracht centraal.  We laten zien dat de antwoorden op de maatschappelijke problemen van vandaag gevonden kunnen worden in de gemeenschappen in onze steden, dorpen, wijken en buurten.

Om de kerstborrel goed voor te bereiden zijn wij opzoek naar jouw persoonlijke ‘Wij Zijn Hier’ verhaal. Waar ben jij het meest trots op als je terugkijkt op het afgelopen jaar? Wat was jouw mooiste ontmoeting?  Wat was jouw persoonlijke geluksmoment? Het kan van alles zijn. Deel jouw verhaal met ons in het aanmeldformulier.

Praktische informatie

  • Locatie: De Grote Catacomben, Oudegracht 219, Utrecht
  • Datum: zaterdag 16 december
  • Tijdstip: 15:00 en 18:00

Meld je aan