Berflo Bedrijf genomineerd voor Vrijwilligersprijzen

 • Berflo Bedrijf is een van de zes initiatieven die genomineerd zijn voor de Meer dan Handen Vrijwilligersprijzen in de categorie Lokaal. Je kunt vanaf nu stemmen op Berflo Bedrijf via www. vrijwilligersprijzen.nl/pages/2016/Genomineerden.nl. De prijsuitreiking is op 7 december tijdens het Gratis Goud Festival.

  met KNHM vrijwilligers repareren tassenBewonersbedrijf Berflo Es in Hengelo is opgezet door de bewoners van de wijk en zet zich in voor die bewoners. Zo’n vijftig vrijwilligers doen klussen in de wijk, rijden mensen naar afspraken met bijvoorbeeld het ziekenhuis en doen boodschappen. Het geld dat wordt verdiend wordt weer gebruikt voor de wijk zelf.

  Gratis Goud festival

  In de categorie lokaal zijn zes projecten uit heel Nederland genomineerd. De juryprijs is een bedrag van vijfduizend euro en een sculptuur. De publieksprijs is tweeduizend euro en een sculptuur. De prijsuitreiking is 7 december in Deventer, tijdens het Gratis Goud Festival. Kijk voor meer informatie en om aan te melden op www.gratisgoudfestival.nl.

 • Meer van onze leden

  Dorpscoöperatie Gerkesklooster Stroobos

  Dorpscoöperatie Gerkesklooster Stroobos

  Dorpscoöperatie Gerkesklooster-Stroobos heeft een generatiehuis opgericht in het voormalige schoolgebouw van het ...

  Lees meer >
  Stichting Tevreden

  Stichting Tevreden

  Stichting Tevreden bestaat uit betrokken Deventenaren die van elke Deventenaar een Tevreden Deventenaar willen ...

  Lees meer >
  MidWest

  MidWest

  Coop MidWest is een verzamelplek in de Amsterdamse Baarsjes. Bottum-up bedacht, uitgewerkt en tot stand gekomen door ...

  Lees meer >