Begin 2023 goed: Doe jullie initiatief een expert cadeau

 • Worstelen jullie met een vraagstuk en komen jullie er niet uit? Doe jezelf dan een plezier: Geef jullie initiatief een expert cadeau die jullie gaat helpen en verzeker jezelf van een goede start van 2023

  Krijg je jullie subsidieaanvraag niet rond? Botert het niet helemaal in het bestuur? Wil je nu eindelijk wel eens antwoord op al je administratieve vragen of heb je moeite om een goed netwerk op te bouwen? Dan is dit aanbod perfect voor jullie.

  Hoe?

  Aanvragen gaat heel gemakkelijk. Vul het formulier onderaan deze pagina voor 23 december in. Vertel ons precies wat jullie nodig hebben en waarmee jullie het best geholpen zouden zijn. Dan hoor je in januari hoe we jullie kunnen helpen.

  Wat gebeurt er als je een expert cadeau krijgt?

  LSA heeft van stichting DOEN budget gekregen, waarmee we initiatieven met een concrete hulp vraag kunnen helpen door voor hen een expert in te huren die hen voorziet van praktisch advies. Het ene initiatief is heel erg geholpen met een financieel adviseur, terwijl het andere initiatief juist op zoek is naar iemand die het bestuur helpt het netwerk te vergroten.  Wij zetten ons netwerk in om iemand te vinden die jullie kan helpen én betalen deze expert voor jullie.

  Helemaal voor niets?

  Jazeker! De expert is gratis. Je krijgt ‘m immers cadeau. Het enige dat we van je vragen, is om je ervaringen met ons te delen, zodat ook andere initiatieven van jullie kunnen leren. Hoe dat precies in zijn werk gaat leggen we uit zodra je aanvraag is goedgekeurd.

  Vraag aan

 • Meer van onze leden

  Wijkvereniging De Leest, Veghel

  Wijkvereniging De Leest, Veghel

  Wijkvereniging de Leest is een vereniging van en voor bewoners in Veghel. Ze runnen wijkcentrum De Leest waar je ...

  Lees meer >
  Buurtbedrijf NuDe Toekomst

  Buurtbedrijf NuDe Toekomst

  Het Wageningse buurtbedrijf NuDe Toekomst is echt van, voor en door bewoners. Het eerste idee ontstond toen er in de ...

  Lees meer >
  Wijkraad Parkwijk-Zuiderpolder-Penningsveer

  Wijkraad Parkwijk-Zuiderpolder-Penningsveer

  "Wij bemoeien ons met bijna alles," aldus vicevoorzitter van de wijkraad Wim Kleist. Actief in de Haarlemse buurt ...

  Lees meer >