Aanmelding voor Pitchen voor Impact geopend

 • De aanmelding voor het ‘Pitchen voor Impact’ programma is geopend. Na twee eerdere succesvolle edities in 2015 en 2016 gaan we dit najaar weer aan de slag met een nieuwe groep startende en groeiende BewonersBedrijven die op zoek zijn naar geld. Dus hebben jullie plannen om in en met de buurt te ondernemen om het leven in de wijk een stukje beter te maken, meld je dan nu aan. 

  We zien dat het animo om op een ondernemende manier de buurt een stukje beter te maken alleen maar groeit. Veel initiatieven worstelen vaak nog wel om investeringen aan te trekken om hun plannen te realiseren en het BewonersBedrijf te verduurzamen. Deels komt dat doordat financiers nog niet ingericht zijn om dit soort initiatieven goed te kunnen helpen. Maar we merken ook dat er vaak niet genoeg ondersteuning is om het plan en de organisatie investeerklaar te maken. Daarom slaan de Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij en het LSA de handen ineen om die ondersteuning te bieden. Van plan tot pitch leren initiatieven van elkaar en van experts uit de praktijk.

  Kijk voor meer informatie over het traject en de aanmelding hier.

 • Meer van onze leden

  Stichting Tevreden

  Stichting Tevreden

  Stichting Tevreden bestaat uit betrokken Deventenaren die van elke Deventenaar een Tevreden Deventenaar willen ...

  Lees meer >
  MidWest

  MidWest

  Coop MidWest is een verzamelplek in de Amsterdamse Baarsjes. Bottum-up bedacht, uitgewerkt en tot stand gekomen door ...

  Lees meer >
  Stichting Circulo

  Stichting Circulo

  “Stel je voor,’ schetst initiatiefneemster Carina Verhulst, ‘een wijk waarin mensen die iets over hebben dat delen ...

  Lees meer >