• Oproep

Begin 2023 goed: Doe jullie initiatief een expert cadeau

Worstelen jullie met een vraagstuk en komen jullie er niet uit? Doe jezelf dan een plezier: Geef jullie initiatief een expert cadeau die jullie gaat helpen en verzeker jezelf van een goede start van 2023

Krijg je jullie subsidieaanvraag niet rond? Botert het niet helemaal in het bestuur? Wil je nu eindelijk wel eens antwoord op al je administratieve vragen of heb je moeite om een goed netwerk op te bouwen? Dan is dit aanbod perfect voor jullie.

Hoe?

Aanvragen gaat heel gemakkelijk. Vul het formulier onderaan deze pagina voor 23 december in. Vertel ons precies wat jullie nodig hebben en waarmee jullie het best geholpen zouden zijn. Dan hoor je in januari hoe we jullie kunnen helpen.

Wat gebeurt er als je een expert cadeau krijgt?

LSA heeft van stichting DOEN budget gekregen, waarmee we initiatieven met een concrete hulp vraag kunnen helpen door voor hen een expert in te huren. Het ene initiatief is heel erg geholpen met een financieel adviseur, terwijl het andere initiatief juist op zoek is naar iemand die alles weet over het aanvragen van subsidies en fondsen. Wij zetten ons netwerk in om iemand te vinden die jullie kan helpen én betalen deze expert voor jullie.

Helemaal voor niets?

Jazeker! De expert is gratis. Je krijgt ‘m immers cadeau. Het enige dat we van je vragen, is om je ervaringen met ons te delen, zodat ook andere initiatieven van jullie kunnen leren. Hoe dat precies in zijn werk gaat leggen we uit zodra je aanvraag is goedgekeurd.

Doe hier je aanvraag voor een expert