LSA is voor en van actieve bewoners
Bel ons: +31(0) 30 231 75 11

Geldstromen door de wijk Festijn

Het Geldstromen door de Wijk Festijn 2017 gaat over het bundelen van de kracht van ondernemers en ondernemende bewoners uit de wijk, van de kracht van de bedrijven en instellingen in de wijk, en van de kracht van de gemeente en andere overheden voor de wijk. Of het initiatief nu van bovenaf, onderop, binnenuit of buitenaf komt, uiteindelijk gaat het om een goed samenspel waarin partijen elkaar in hun kracht zetten en met vereende krachten meer waarde uit geldstromen en lokaal vermogen halen, voor de wijk én voor zichzelf. Want iedereen mag en moet er beter van worden! Ga met LSAbewoners met korting naar dit festijn!

 

Niets is zo stevig als een driehoek, niets zo veerkrachtig als een cirkel: de kracht van de verbinding in deze driehoek en cirkel vormt het leitmotiv van dit Festijn. Hoe bouw je die kracht met elkaar op? Hoe zorg je ervoor dat alle krachten meewerken, het werk lichter maken, en toch voor iedereen meer opleveren? Dat zijn de uitdagingen van dit Festijn. Het Krachtstation laat zien hoe het kan: ondernemers die hun krachten bundelen, wijk en wijkbewoners in hun kracht zetten, geldstromen opwekken en ombuigen.

 

GddW-wijk-logo-klein-350x350

Meet je eigen kracht en die van anderen – ondernemers, bewoners, professionals en bestuurders –  in en rond ‘De Kuil’, de prachtige arena in het hart van het Krachtstation, in debatten, werksessies, presentaties, pitches en ontmoetingen over transformatie en hergebruik van vastgoed voor de wijk, ondernemerschap in, door en voor de wijk, verdienmodellen, financiering en fondsen, samenwerking, wijkeconomie, right to challenge en zelfbeheer, wonen, welzijn, zorg, werk en nog veel meer…

 

Meer informatie, programma en inschrijven

 

Informatie
Wanneer: donderdag 30 maart 2017, 10.00-17.00 uur
Waar: Krachtstation Kanaleneiland, Amerikalaan 199, 3526 VD Utrecht
Toegang: €25 voor bewonersorganisaties, professionals betalen €302,50, met de code LSA-0221 krijg je 25% korting